Tijl Pieter de Zwart a year ago

To the point, continuous drive to get the best out of of us. We are working together on our website and I am sure it will be amazing.

René Pereboom a year ago

Als onderdeel van KLM Engineering & Maintenance, werk ik nu al een tijd samen met Miranda Zonneveld (WerkendeTeksten). Miranda is bij ons een gewaardeerd persoon die fijn is in de omgang met een positieve uitstraling. Miranda neemt snel vaktechnische kennis op en ze is vooruitstrevend en doel gericht. Ze is in staat je uit te dagen om de goede discussie te hebben en zorgt er daardoor voor dat de onderwerpen duidelijker worden. Ga zo door!!
lees meer..

WijNoordHolland Redactie a year ago

WBN (Wij Business Nieuws) werkt al enige tijd samen met Miranda waarbij zij voor ons interviews afneemt, artikelen redigeert en schrijft. Naast dat dit altijd tot in de puntjes verzorgd wordt, is Miranda een fijn persoon om mee samen te werken. Afspraak is afspraak en het contact loopt altijd soepel en plezierig.

Stichting Spijt Van Tattoo a year ago

Het is zo moeilijk om je eigen woorden goed te formuleren. Al helemaal voor je website. Mensen hebben steeds minder geduld. Miranda komt kort en bondig tot de kern. Toen ik "mijn" teksten las, had ik het gevoel alsof het mijn eigen woorden waren. Echte aanrader!

Borgert Tegel a year ago

Nu een tweetal projecten gedaan met Miranda Zonneveld. Zij kan zich goed inleven in andermans bedrijf en komt met mooie tekst. Borgert Tegel, partner Felixx. (R) Groep